8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

Uitnodiging ISO 27001 kennismiddag

Organisatieadviesbureau De Vaart organiseert samen met Bureau Veritas een kennismiddag over de ‘’ISO 27001 & GDPR/AVG’’. Wij nodigen u uit om op donderdag 1 of 8 november aanwezig te zijn. Komt u ook?

Over de ISO 27001

De ISO 27001 is dé internationale norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met een ISO 27001-certificering zorg je er als organisatie voor dat er voldoende aandacht is voor het beschermen van de vertrouwelijkheid, de integriteit en de beschikbaarheid van informatie door een risicobeheersproces toe te passen. Daarnaast geeft dit belanghebbenden het vertrouwen dat risico´s worden beheerst en dat hun data veilig staat opgeslagen.

Wat kunt u verwachten?

In een halve dag nemen de diverse sprekers u mee in de wereld van de nieuwe ISO 27001 en de AVG. Na deze sessie bent u bewuster van de belangrijke onderdelen binnen de ISO 27001 & AVG, de voordelen van een ISO 27001-certificering én de praktische invulling hiervan. De sessie is een co-creatie tussen certificerende instelling Bureau Veritas en adviesbureau De Vaart. Daarnaast is de Chief Research Officer van SecureLink aanwezig om de informatiebeveiligingsrisico’s van vandaag te bespreken. Tevens gaat hij in op de technologische ontwikkelingen en de veranderingen in de afgelopen- en komende jaren. Hierdoor doet u inzichten op vanuit verschillende invalshoeken.

Programma

  • Inloop met koffie/thee (12:30)
  • Eward Driehuis – Technologische ontwikkelingen: Waarom vs. Risico’s (13:30)
  • Adviesbureau de Vaart – ISO 27001: Lust of last? (14:00)
  • Break (14:45)
  • Bureau Veritas – GDPR / AVG compliancy (15:15)
  • Bureau Veritas – Certificering als proces (15:40)
  • Afsluitende netwerkborrel (16:00)

Locatie

1 november: hotel Van der Valk Vianen

8 november: hotel Van der Valk Ridderkerk

 Inschrijven

Meld u hier aan voor de kennismiddag! Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de kennismiddag.

We kijken ernaar uit om u op 1 of 8 november te mogen verwelkomen!

Zijn collega’s ook geïnteresseerd? Deel dan deze uitnodiging!

Met vriendelijke groet,

 

Namens Organisatieadviesbureau De Vaart & Bureau Veritas

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS