8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

Goed personeel dat vertrekt?

Een veel gehoorde zucht in de krappe arbeidsmarkt is dat goede medewerkers vertrekken. Een veel gehoorde reden hiervoor is “ze kunnen het ergens anders beter krijgen”.
Maar is dat wel zo? Is de oorzaak altijd extern en wordt een goede medewerker altijd getrokken doordat hij of zij elders beter verdient, een grotere auto mag rijden of meer mag thuiswerken?
Travis Bradberry (Amerikaans auteur en psycholoog) schrijft in zijn artikel 9 redenen waarom goede medewerkers vertrekken. En ze wijzen allemaal terug naar het management. Medewerkers stappen niet op vanwege de baan, maar vanwege de baas.

Klik op onderstaande afbeelding voor het volledige artikel.

9 Things That Make Good Employees Quit

Heeft u naar aanleiding van het lezen van dit artikel behoefte om eens te sparren met een adviseur? Bel ons eens op, we denken graag met u mee om uw talentenpool op orde te houden.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS