De Vaart zoekt collega’s!

Leestijd: 2 minuten

De Vaart zoekt organisatieadviseurs die bij ons in dienst willen komen.

Help jij graag ondernemers om hun bedrijfsvoering te verbeteren? Wil jij bedrijven 27001 en AVG proof maken? Wil jij een organisatie doorlichten en stroomlijnen. Wil jij processen optimaliseren. Ben je niet bang om daarbij ook zelf uitvoerend werk te moeten verrichten?

Dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen!

De functie:

In hoofdlijnen bestaan je activiteiten uit:

· het analyseren en verbeteren van organisatiestructuren en bedrijfsprocessen.

· het begeleiden van klanten bij het opzetten, implementeren van managementsystemen voor onder andere kwaliteit, arbo en milieu.

· het zijn van een sparringpartner voor ondernemers als het gaat om het grip krijgen op de onderneming en het leiden van een organisatie.

Tijdens een inwerkperiode werk je samen met collega’s die je kennis laten maken met onze diensten, producten en methoden. Daarna groei je naar een situatie waarin jij je eigen klantenkring bedient.

Functie-eisen

Je hebt een universitair werk- en/ of denkniveau en bedrijfskundig inzicht. Daarnaast heb je bij voorkeur een paar jaar werkervaring. Tevens is ervaring in ISO 27001 gewenst. Je bent te typeren als iemand die niet bang is om initiatief te nemen en in het diepe te springen. Je bent een ondernemende, vasthoudende, zelfstandige, sociaalvaardige, nauwkeurige, oplossingsgerichte doordenker, die een tikkeltje eigenwijs is.

Zie jij jezelf hier in terug? dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende baan met een grote dosis aan persoonlijke ontwikkeling en vrijheid. Je kunt zelf op basis van je interesses de richting bepalen waarin jij je klanten wilt adviseren. Bij aanvang van het dienstverband is de salarisindicatie voor de beginnend adviseur v.a. € 2.700 euro bruto per maand (bij 40-urig dienstverband), afhankelijk van je leeftijd en werkervaring. Daarnaast stellen wij een auto van de zaak beschikbaar. In het kader van persoonlijke ontwikkelingen zijn er uiteraard voldoende opleidingsmogelijkheden.

Interesse? stuur ons je CV met motivatie!