Albelli behaalt ISO 14001 certificaat

Leestijd: 2 minuten

Adviesbureau De Vaart feliciteert AlbumPrinter Productions B.V. (productielocatie van Albelli) met het behalen van het ISO 14001 certificaat!

Na het eerder opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem, was het nu tijd om het milieumanagementsysteem daarin te integreren. Iets wat in sneltreinvaart is gegaan, want binnen 6 maanden had AlbumPrinter Productions B.V. het certificaat in handen.

Naast het voldoen aan wet- en regelgeving omtrent milieu en structureel bezig zijn met het verminderen van milieubelasting, creëerde het proces rondom certificering ook erg veel bewustzijn rondom het milieu. Bij elke medewerker binnen het bedrijf. Zoals Jacqueline van der Schaar-Rutten van Albelli benadrukte: “Het was een feestje om te zien hoeveel toewijding er werd getoond binnen het bedrijf“.

Onder begeleiding van adviseur Patrick Ockerse van De Vaart, heeft AlbumPrinter Productions B.V. er alles aan gedaan om het certificaat te behalen. Deadline is deadline, en dat werd dus beloond. Na een korte doorlooptijd heeft DNV het milieumanagmentsysteem van AlbumPrinter Productions B.V. getoetst met het ISO 14001 certificaat tot gevolg.

Nogmaals gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Benieuwd hoe Albelli de begeleiding en advisering bij het behalen van het ISO 14001 certificaat heeft ervaren? Lees dan nu de testimonial van Albelli.

Kan uw bedrijf ook begeleiding en advisering gebruiken bij het behalen van een (ISO 14001) certificaat? Neem contact op met één van onze ervaren adviseurs door te bellen naar 010 26 88 015 of mail naar info@devaart.nl om te horen wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Wij helpen u graag meer grip te krijgen op uw organisatie. 

Albelli ISO 14001 certificaat
20220830 104320 scaled