Na mijn studie Communicatiewetenschappen (specialisatie Strategische Communicatie) heb ik ruime ervaring opgedaan in de marketing en communicatie. Ik heb mij jarenlang bezig gehouden met o.a. e-mailmarketing, CRM marketing, social media, content ontwikkelen en het organiseren van events. Maar wat ik altijd het leukste én belangrijkste vond: de klant centraal stellen.

De klantbeleving is wat mij betreft het belangrijkst. Want een tevreden klant is waar we het allemaal voor doen, toch? Daarom zet ik me nu ook met liefde in voor De Vaart om potentiële klanten te bereiken en onze klanten te behouden.

Naast mijn passie voor klantervaring, hou ik me graag bezig met mensen helpen naar een gezonde leefstijl. Dit doe ik als leefstijlcoach via mijn eigen bedrijf en als bootcamptrainer voor zowel moeders als kinderen. Ook in mijn eigen leven besteed ik veel aandacht aan gezondheid door middel van voeding, beweging, sport én ontspanning.

Buiten mijn werk, besteed ik graag veel tijd aan mijn gezin. Samen met mijn partner en onze zoon en dochter woon ik in Wateringen (Westland), waar we veel genieten van de mooie omgeving, leuke uitjes en afspreken met vrienden en familie.

Rianne de Raaij

    Informatie aanvragen

    Vul onderstaand formulier voor meer informatie of om een terugbelverzoek in te dienen.

      Ik wil graag worden teruggebeld