8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

De Adviseur

Na mijn MEAO diploma te hebben gehaald ben ik lange tijd werkzaam geweest in het toerisme waar ik me zeer voor interesseerde.
Na mijn verhuizing van Schagen naar de Randstad, heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt als administratief medewerkster. Door de jaren heen begon ik me steeds meer te interesseren voor het financiële vlak van de administratie.
Ik ben nu werkzaam bij De Vaart en daar heb ik het prima naar mijn zin. De werkzaamheden zijn afwisselend en divers en op kantoor is de sfeer gezellig en informeel.
In mijn vrije tijd ben ik vooral moeder van twee kinderen van 2 en 5 jaar. Ik doe graag leuke dingen met de kinderen en geniet van alle mijlpalen die ze al bereikt hebben. Verder ga ik graag uit eten en houd ik van een gezellige avond uit met vrienden. Om een beetje fit te blijven doe ik 2 x per week aan steps.

Maya Werts Administratief medewerkster

Tijdens mijn studie Organisatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg heb ik kennis opgedaan over de complexiteit en dynamiek binnen en tussen organisaties. Als organisatiewetenschapper vind ik het interessant om niet alleen naar de bedrijfskundige kant van organisaties te kijken, maar ook rekening te houden met het menselijke aspect binnen een organisatie. Mensen leveren immers een belangrijke bijdrage aan het succes van organisaties.

Wat mij aanspreek aan de werkwijze van De Vaart is de pragmatische insteek. Ik vind het een uitdaging om problemen te herkennen en te zoeken naar een mogelijke oplossing. De vrijheid die je als adviseur hebt binnen de bedrijfscultuur, vind ik ook prettig. Daarnaast zorgt de informele werksfeer binnen De Vaart ervoor dat ik elke dag weer met veel plezier naar mijn werk ga.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in het zwembad. Ik waterpolo sinds mijn jeugd bij SBC2000 in Breda. In mijn vakanties trek ik er graag op uit en dan ook het liefst zo ver mogelijk. Vooral Aziatische landen vind ik erg interessant vanwege de cultuur, de mooie stranden en het lekkere eten.

Tycho Keuken Adviseur

Ik ben in 1992 in Rotterdam afgestudeerd als bedrijfskundig econoom. Samen met een huisgenoot ben ik toentertijd gevraagd om de adviezen die wij in een afstudeerrapport hadden geschreven te begeleiden in de praktijk. Hieruit hebben wij adviesbureau Hét BEST opgericht. De studie Psychologie die ik ernaast deed is toen gesneuveld.

In mijn werk word ik erg uitgedaagd om bedrijven (nog) beter op rit te zetten. Ik doe dat niet alleen vanaf de zijlijn maar sta ook zelf graag aan het roer. Dit heeft er onder andere in geresulteerd dat ik Directeur ben bij de firma Visser Technieken het ADHD behandelcentrum.

Een dergelijke deelname was de aanleiding om in 1999 met Mike Frens De Vaart op te zetten. De Vaart kenmerkt zich door jong, enthousiast en betrokkenheid. Dit enthousiaste team van medewerkers werkt erg stimulerend. Ik voel me dan ook iedere keer weer uitgedaagd om bij bedrijven praktische adviezen uit te werken en door te voeren.

Wat prive betreft:
Wij wonen in een mooie nieuwbouw wijk. Een erg burgerlijk, en daarmee genoeglijk bestaan. Ik breng graag tijd door met onze twee zoontjes. Toch is mijn voorliefde voor zeilen op binnenwater niet gesneuveld. Zo ben ik actief in de lokale watersportvereniging (wsvbuurman) Techniek en mensen interesseren mij, evenals de natuur in de nabij omgeving. Ik ben geen fanatiek sportman, hoewel ik het leuk vind om te squashen en te skiën en 's avonds een rondje te fietsen door de lokale natuurgebieden.

Jeroen van der Ven Adviseur

Na een studie bedrijfskundige economie aan de Erasmus universiteit ben ik in 1996 bij organisatie adviesbureau "Het BEST" als adviseur indienst gekomen. Na een aantal jaren ben ik, samen met Jeroen van der Ven, De Vaart gestart. In deze tijd is het bedrijf gegroeid met een vijftal collega's.

Zelfs als een klant alleen een ISO of VCA systeem willen probeer ik toch zoveel mogelijk adviezen te geven om het bedrijf beter te laten verlopen. De mooiste momenten zijn die momenten waar medewerkers in het bedrijf beweren dat een aangedragen oplossing "bij hun niet werkt...". Na een proefperiode blijkt toch vaak dat het gewenste effect wordt bereikt. Dit leidt tot extra enthousiasme bij de medewerkers om verder te verbeteren.

In mijn vrije tijd probeer ik ook nog wat aan sport te doen. 's Winters in de sneeuw, de rest van het jaar in en op het water. Deze wateractiviteiten vinden plaats in de vorm van bootje varen, kitesurfen of duiken. Onder het mom van "niets is te gek" canyoning ik langs een waterval van 180 meter naar beneden, of laat ik mij onvrijwillig door een vlieger over een strekdam heen slepen.

Verre landen bezoeken en daar van de natuur genieten is een grote passie. Met name het aspect van nieuwe dingen zien en ervaren vind ik erg plezierig. Vandaar ook dat ik het werk van adviseur erg interessant vindt. Ieder bezoek levert nieuwe ervaringen op en geen twee dagen zijn hetzelfde.

Mike Frens Adviseur

Na het behalen van mijn MEAO diploma heb ik een aantal jaren voor accountantskantoor Flynth gewerkt. Ondertussen werd ik moeder van mijn eerste dochter en wilde ik minder gaan werken.

Vandaar dat ik toen een aantal jaar op de administratie bij mijn vader heb gewerkt. Waardoor ik de zorg voor mijn dochter en werk beter kon combineren. In deze jaren kreeg ik ook mijn tweede dochter.

Echter wilde ik toch weer bij een bedrijf werken welke los stond van mijn familie.

Vandaar dat ik nu een aantal jaar bij De Vaart met veel plezier werk. Ik vindt werken op de financiële administratie erg leuk en bij De Vaart is het ook nog afwisselend. Tevens is de sfeer goed doordat er vriendelijke mensen werken die ook geïnteresseerd zijn.

In mijn vrije tijd vindt ik het fijn om samen met mijn man en mijn kinderen op pad te gaan.

Sporten vindt ik ook erg leuk, ik ga 1 keer per week naar de sportschool en ik rij ik al vanaf jongs af aan paard.

Pauline Damen Administratief medewerkster

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht, na een paar jaar werkervaring te hebben opgedaan, heb ik besloten verder te gaan studeren en een Master Bedrijfskunde op te pakken op Business Universiteit Nyenrode om mijn blik te verbreden. Op Nyenrode ik mij kunnen verdiepen in de complexiteit en werking van bedrijven. Wat mij het meeste interesseert is dat alles binnen een onderneming met elkaar is verbonden en geen afdeling zonder een ander kan bestaan. Ik vind het belangrijk dat iedere afdeling binnen een onderneming de aandacht krijgt die het verdient en dat er geen ‘onderschoven kindjes’ zijn. Ditzelfde geldt voor oprechte aandacht voor medewerkers. Medewerkers zijn wat mij betreft het kloppende hart, en een waardevolle bron voor de onderneming.

Gegeven deze interesses ben ik bij De Vaart gestart als bedrijfsadviseur. De keuze voor De Vaart was eenvoudig door de focus op kwaliteit en de persoonlijke en pragmatische aanpak. De oprechte aandacht naar bedrijven en medewerkers, en het daarbij bieden van oplossingen in plaats van boekwerken sprak mij aan en past binnen mijn werkwijze.

In mijn vrije tijd houd ik van lekker eten en drinken met goed gezelschap erbij. Ook kijk ik graag films en series en lees ik zo nu en dan eens een boek. Maar het allerliefst besteed ik mijn tijd met mijn partner en vrienden.Sporten probeer ik ook nog af en toe te doen, mijn passie ligt bij dansen en yoga.

 

Vera Jansen
Adviseur

Ik heb mijn master Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens deze studie heb ik mijzelf ontwikkeld op het gebied van strategie bepaling en de implementatie hiervan binnen een organisatie. Daarbij heb ik de focus gelegd op ondernemerschap door middel van mijn afstudeeronderzoek.

Vervolgens heb ik een aantal jaar gewerkt voor een multinational in de energiesector, maar omdat ik de persoonlijke benadering miste in zo’n grote organisatie ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.

De keuze voor De Vaart was niet moeilijk, aangezien de praktische no-nonsense insteek en het menselijke aspect precies bij mij passen. Ik denk graag in oplossingen en ik streef er naar anderen te helpen met vraagstukken waar ze zelf niet uitkomen of waar ze hulp bij kunnen gebruiken. In plaats van ellenlange vergaderingen of ingewikkelde rapporten, zet ik er liever samen de schouders onder om zo maximaal resultaat te behalen.

Als ik niet aan het werk ben dan breng ik mijn tijd het liefste door met mijn vriendin en vrienden. Als echte Brabander houd ik van het goede leven met lekker eten en een mooi wijntje op zijn tijd. Om toch enigszins de balans te bewaren ren ik zo nu en dan een rondje door het bos of ben ik te vinden in de sportschool. Daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen naar alle hoeken van de wereld om nieuwe dingen te ervaren en mensen te leren kennen met een andere kijk op de wereld.

Thomas Janse Adviseur

Waar tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde in Rotterdam de focus lag op de grootste organisaties van deze wereld, ontwikkelde ik zelf de voorliefde voor het midden- en kleinbedrijf. Ik bevind me namelijk graag in een omgeving waar directie en de medewerkers elkaar direct op de werkvloer benaderen. Ik heb dit na mijn studie in de praktijk gebracht bij een organisatie bestaande uit een aantal benzinestations: ik dacht mee met het management over de te nemen stappen op korte en lange termijn en ik voerde deze plannen uit op de werkvloer. Andersom vertaalde ik ideeën vanaf de werkvloer in verandervoorstellen voor het management. Op deze manier droeg ik bij aan een continue verbetering van de organisatie. Daarom koos ik na het behalen van mijn bachelorsdiploma ook voor de master innovatiemangement; het fascineert me om continu aan de ontwikkeling van een organisatie te werken.
Vanuit deze passie werk ik nu bij De Vaart. Ik bied toegevoegde waarde door bij onze klanten constant de vraag te stellen: “Hoe kunnen we de volgende stap naar verbetering maken?”

De vrije uren vul ik graag met het maken van muziek. Dat doe ik thuis op de piano en soms ook in een band. Ik vind het heerlijk om na het werk een rondje hard te lopen, maar als het weer niet goed genoeg is, blijf ik liever binnen en lees een boek op de bank.

Patrick Ockerse Adviseur

default image

Ondernemen zit altijd al in mijn bloed. Tijdens mijn jeugd liet ik mijn broertje in de boom klimmen om pruimen te plukken die wij later aan de deuren verkochten. Na mijn HBO opleiding commerciële economie (Duaal) ben ik mijn eigen onderneming gestart in het verhuur van exclusieve auto’s. Na 3 jaar heb ik besloten om het bedrijf met succes te verkopen. Ik wilde altijd een eigen onderneming, dit heb ik nu voor mezelf kunnen afstrepen.

Tijdens het ondernemen ben ik er achter gekomen dat ik het helpen van andere ondernemingen zeer interessant vind.

Maar waarom werken voor Adviesbureau 'De Vaart?' Oplossingen vinden voor een onderneming is een uitdaging die ik maar wat graag wil aangaan. Elk bedrijf heeft een andere bedrijfsvorming die ik graag wil structureren.

Aanpakken is mijn motto, bruggen bouwen doe ik graag en ik zet me met meer dan 120% in.

In mijn privé leven ben ik geen bank hanger. Ik ben altijd bezig, of dit nou een sporten is of iets me verdiepen in interessante materie.

Luc Scholten Adviseur

Terug naar boven
BEL ONS